Festareiden pakkauslista – poimi parhaat vinkit talteen tulevaa kesää varten

Festareiden pakkauslista – poimi parhaat vinkit talteen tulevaa kesää varten

Festarit kuuluvat Suomen kesään yhtä tiiviisti kuin jätski, aurinko, mökkilomat ja yöttömät yötkin. Erilaisia festareita löytyykin Suomen kesästä laidasta laitaan ja jokaiselle löytyy taatusti jotakin mieluisaa kuunneltavaa. Löytyy niin rokkia, iskelmää, teknoa, jazzia, räppiä kuin poppiakin. Kotimaisen musiikin lisäksi artisteja tulee Suomeen myös ulkomailta saakka. Festareita on suunnattu myös aivan kaikille ikäluokille aina vauvasta vaariin niin, että aivan jokaiselle löytyy taatusti kesällä jotakin mieluisaa tekemistä. Aktiivisimmat festareilla juhlijat jaksavatkin läpi harmaan syksyn ja koko pimeän talven pelkästään sen ajatuksen voimalla, että kohta taas pääsee juhlimaan!

Nyt kun kesä ja festarit lähestyvät kovaa vauhtia jo lumi alkaa kohta sulaa auringonsäteiden syleilyssä, on taas aika suunnata katseet käytännön järjestelyihin, tarkemmin sanottuna pakkaamiseen. Kun lähdetään festareille viikonlopuksi tai joskus jopa pidemmäksi aikaa, on mukaan otettava yhtä sun toista onnistuneen festaritunnelman takaamiseksi. Mikään ei latista tunnelmaa pahemmin kuin kotiin unohtunut laturi, jonka takia festarikuvien ja videoiden ottaminen ei onnistukaan! Nämä elintärkeät tekniikkaosat ja paljon muuta löydätkin alla olevasta ultimaattisesta festarien pakkauslistastamme.

Festareiden ultimaattinen pakkauslista – tässä on kaikki mitä sinun täytyy muistaa pakata mukaasi festareille

  • 1. Henkilökohtaiset lääkkeet

Päivittäin otettava lääkitys saattaa helposti olla jo niin luonnollinen osa elämääsi, ettet enää edes huomaa sen olemassaoloa. Ei kuitenkaan kannata unohtaa pakata lääkkeitä mukaan etenkään pidemmälle reissulle!

  • 2. Deodorantti

Kesähelteillä hyppiessä tulee taatusti hiki. Investoi siis hyvään dödöön äläkä unohda pakata sitä festarilaukkuusi!

  • 3. Yleissaippua

Festareille ei useinkaan ole mahdollista pakata mukaan suurta arsenaalia erilaisia pesutuotteita hiuksille ja vartalolle. Pakkaa siis ennemmin mukaan yksi puteli yleissaippuaa, joka käy kaikenmoiseen pesuun.

  • 4. Kosteusliinat

Aina ei festareilla ole mahdollisuutta suihkuun tai muuhunkaan peseytymiseen. Tällöin koko tapahtuman pelastus ovat taatusti kosteusliinat, joilla putsaat kädet, kainalot ja tarvittaessa koko vartalon!

  • 5. Tamponit/terveyssiteet

Vaikka kuukautisten ajankohta ei vielä olisikaan, näitä kannattaa olla mukana ihan varmuudenkin vuoksi. Kuukautistarpeet ovat sellainen asia, jota ei osaa täysin arvostaa ennen kuin niitä oikeasti tarvitsee eikä niitä ole saatavilla. Ja jos ne eivät tulekaan omaan käyttöösi, niin ehkä saat pelastettua jonkun muun pinteestä!

  • 6. Hammasharja

Tämä arjen tärkeä hygieniaväline on yksi unohdetuimmista esineistä matkalle lähtiessä! Muista siis pakata hammasharja messiin.

  • 7. Hiusharja

Sama pointti kuin edellisessä kohdassa – ethän halua viettää koko festariviikonloppua tukka takussa!

  • 8. Riittävästi vaatetta

Festareille ei kannata ylipakata, sillä useinkaan tarjolla ei ole paljon tilaa tavaroiden säilyttämiseen. Kannattaa kuitenkin huolehtia siitä, että mukana on tarpeeksi päällepantavaa myös viileneviin iltoihin (ja hyttyssuojaksi!).

  • 9. Sadetakki

Sade tulee aina silloin kun sitä vähiten odottaa. Luota siis meihin – pakkaa se sadetakki näytti sääennuste miltä hyvänsä.

  • 10. Laturi

Tekniikkaosat kuten laturit ovat samaa kastia kuin hammasharjat – olemme niin tottuneita niihin, että hyvin usein ne jäävät pois matkasta. Mikään ei kismitä niin paljon kuin matkasta jäänyt kännykän laturi ja hyvää vauhtia loppumassa oleva kännykän akku, joten muista pakata mukaan se laturi!

dante