Pikku lainalla festareille

Pikku lainalla festareille

Suomalaiseen kesään kuuluu rauhallisen järvimaiseman ja saunomisen lisäksi erilaisten musiikkifestivaalien rytmiset tunnelmat ja huikeat esiintymiset. Suomessa järjestetään useissa eri kaupungeissa festareita varmasti jokaisen musiikkimakuun, mutta mitä tehdä, jos lompakko ei anna periksi lähteä katsomaan lempibändiäsi? Tässä blogissa jaamme vinkkejä pienten lainojen ottamiseen ja kilpailuttamiseen, jotta pääset nauttimaan suosikkiartisteistasi livenä.

Pikavipillä keikalle

Jos tarkoituksenasi on rahoittaa oma tai maksimissaan muutaman ihmisen reissu, niin pikavipit ovat paras vaihtoehtosi. Pikavippejä voi saada muutamissa minuuteissa 100 eurosta aina 60 000 euroon asti, vaikka tuskin kukaan saa niin paljoa kulumaan festareille. Pikkavippejä tarjoavien yritysten ehdot ja korot vaihtelevat laajalti, joten on hyvä kilpailuttaa lainantarjoajat esimerkiksi Pikavipit tai Hae nyt! -palveluiden kautta.

Pikavippiä hakiessa on hyvä ottaa muutama asia huomioon. Ensinnäkin, pikavippi kannattaa ottaa vain, jos sille on tarve kiireisesti ja tilapäiseen tilanteeseen. Pahan päivän varalle säästöön lainaa ottaessa kannattaa perehtyä niin sanottuun oikeaan luottoon tai pankkilainoihin. Kilpailuttaessasi pikavippejä tarkista ainakin seuraavat asiat: todellinen vuosikorko, takaisinmaksuaika ja mahdolliset muut kulut. Todellinen vuosikorko voi usein olla piilotettu sopimuksen ehtoihin, joten ehdot kannattaa lukea tarkasti. Takaisinmaksuaikaa miettiessä tulee laskea realistisesti, kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin, sillä jokainen lisäkuukausi nostaa korkojen vuoksi kokonaislainan määrää. Muut kulut voivat olla esimerkiksi lisämaksuja eräpäivän siirtämisestä tai vastaavasta pienestä muutoksesta, mutta nämä mahdolliset lisämaksut lukevat sopimuksessa.

Lainalla isommin festareille

Mikäli olet ostamassa isommalle joukkiolle lippuja festareille, menossa useammille festareille tai haaveilet kalliimmista VIP-lipuista, niin normaali pankkilaina on edullisin vaihtoehto. Kilpailuta itsellesi sopivat lainat erimerkiksi Rahalaitos, Zmarta tai Vertaa Ensin -palveluiden kautta, jotta saat edullisimman mahdollisen lainan.

dante