Coachella houkuttelee paikalle muusikoita ja näyttelijöitä

Coachella houkuttelee paikalle muusikoita ja näyttelijöitä

Vuoden 2017 kuumimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutui ehdottomasti huhtikuun puolivälissä järjestetty tapahtuma nimeltään Coachella. Kyseessä on yksi Yhdysvaltain suurimmista musiikkitapahtumista ja myös maailmanlaajuisesti Coachella on kokoluokassaan poikkeuksellisen suuri, sillä se vetää lähes poikkeuksetta joka vuosi kahden päivän aikana parisataatuhatta vierailijaa kuuntelemaan viime aikojen kuumimpien artistien tuotantoa.

Mistä tapahtuma on saanut nimensä?

Coachella-tapahtuma on saanut alunperin nimensä paikasta, jossa se järjestettiin, eli Coachella Valleystä keskellä Kalifornian karua autiomaata. Coachella on yksi tämän päivän näyttävimmistä musiikkitapahtumista, sillä siellä kävijöille on muodostunut perinteeksi pukeutua Coachella-muodin mukaisesti. Eniten festivaalikansan keskuudessa nähdään hiuksille aseteltuja kukkaseppeleitä, jotka vilkkuvat yleisön joukossa tiuhasti.

Kyseessä on erityisen laadukas musiikkifestivaali

Toki Coachella tunnetaan myös laadukkaana ja tasoltaan äärimmäisen kovana musiikkifestivaalina, sillä sen esiintyjäkaarti koostuu lukuisista tunnetuista nimistä. Muun muassa vuoden 2016 festivaalien nimekkäimpiä artisteja olivat sellaiset suuruudet kuten Calvin Harris, Guns N’ Roses ja LCD Soundsystem, joita mainostettiin tapahtuman pääesiintyjinä. Lisäksi lavalle nousi monia muita tunnettuja ja suosittuja esiintyijä kuten Sia ja Ice Cube. Koska festarit järjestetään vuosittain Kaliforniassa varsin lähellä Los Angelesia, houkuttelee se paikalle juhlimaan myös kuuluisuuksia. Näillä musiikkifestareilla voi hyvinkin jammailla lavan edustalla kylki kyljessä julkkisten kuten tunnettujen muusikoiden ja näyttelijöiden kanssa!

dante