Julkkisten tyyli helposti netistä

Julkkisten tyyli helposti netistä

Kukapa ei ihailisi jotain julkisuudesta tuttua henkilöä: julkkikset ovat paitsi kiinnostavia, mutta myös vetovoimaisia. Osa heistä on todellisia tyyli-ikoneita, joiden jalanjäljissä moni meistä haluaisi kulkea. Iso osa julkkisten vetovoimasta on heidän ympärillään ajelehtiva salamyhkäisyyden verho. Julkisuudesta tutut henkilöt paljastavat itsestään vain pieniä palasia. Lisäksi saamme heistä pieniä kiinnostavia yksityiskohtia nähtäväksemme vaikkapa paparazzien salaa ottamista kuvista. Koska julkkiksilla on usein käytettävissään ammattitaitoisen stailistin palvelut, on heidän tyylissäänkin usein paljon ihailtavaa. Esimerkiksi mallina pitkää uraa niittänyt, laulaja Sealin ex-vaimo Heidi Klum on tunnettu modernista, kiinnostavasta ja inspiroivasta tyylistään. Hänen edesottamuksiaan voi seurata muun muassa lehtien sivuilta, television ajankohtaisohjelmista sekä erilaisista blogeista. Klum edustaa modernia, aikuiselle naiselle sopivaa tyyliä, joka on monistettavissa myös meille tänne Suomeen. Todellisia tyylimuusia ovat muun muassa Kardashianin siskokset, jotka puolestaan pukeutuvat mielellään uusimpien trendien mukaisiin, vartaloa myötäileviin vaatteisiin, jotka eivät jätä paljoakaan arvailujen varaan. Aiemmin Kardashianin siskosten tyylistä on voinut inspiroitua pääasiassa nuorehko nainen, jatkossa he tulevat antamaan ideoita muun muassa raskauspukeutumiseen: siskoksista kun kahden kerrotaan olevan raskaana parasta aikaa.

Stailistit julkkisten tyylin apuna

Suuret tähdet eivät tokikaan itse ole täysin tyylinsä takana, vaan heidän tukenaan on parhaimmassa tapauksessa jopa kymmeniä henkilöitä käsittävä tyylitiimi. Yleensä tähden tyylin takana on asiansa osaava, kovan luokan konkaristailisti, joka osaa poimia uusimmista trendeistä ja tyylisuunnista juuri edustamaansa julkkista pukevat asukokonaisuudet ja asusteet. Tyyliasiat ovat iso osa tähtien loistoa, sillä he ovat valtavan seurattuja hahmoja muun muassa sosiaalisessa mediassa. Tälläkin hetkellä keskustelupalstoilla kohistaan, mikä on kansainvälisten superjulkkisten suosima kenkämerkki tai mitkä brändit vetävät tähtiloistoa eniten puoleensa. Moni julkkis onkin osannut kääntää esimerkillisen hyvin oman vetovoimansa edukseen ja tarjoilee palasia omasta elämästään niin Instagramissa, Facebookissa kuin esimerkiksi Snapchatissä. Nämä sosiaalisen median kanavat ovat isona osana levittämässä tietoutta siitä, mihin asuihin tähdet pukeutuvat juuri nyt ja mitkä vaatemerkit ovat niitä kiinnostavimpia. Esimerkiksi Englannin kuninkaallisten tyyliasioita seurataan silmä tarkkana. Kun esikoisensa synnyttänyt nuorikko asteli ulos sairaalasta, räpsyivät salamavalot tiuhaan. Pian medioihin eri puolelle maailmaa levisi kuvia väsyneestä, mutta onnellisesta äidistä rentoon A-linjaiseen mekkoon pukeutuneena. Eipä mennyt kauaa, kun tuon mekon merkki ja suunnittelija nostettiin mediassa esille ja se myytiin loppuun niin kivijalkaliikkeistä kuin verkosta. Tähtien, sosiaalisen median sekä perinteisen median vetovoima ja valta on niin vahva, että tieto ylle valitusta vaatemerkistä voi kasvattaa kauppaa huomattavan paljon.

Kengät ovat helppo keino erottautua massasta.

Rieker kestää hyvin vaihtelevia olosuhteita

Suomessa on siinä mielessä varsin jännä ilmasto, että meillä saattaa jopa saman päivän aikana paistaa aurinko, sataa vettä ja tulla vielä vaikkapa loskaakin. Rieker kengät ovat kuin suunniteltu pohjoismaalaisiin olosuhteisiin, sillä niiden pohjat pitävät niin liukkailla kallioilla kuin kovalla asfaltilla. Laadukas nahkapinta pitää jalat lämpiminä melkeinpä säällä kuin säällä ja kun sitä hoitaa hyvin, voi luottaa jalkineiden tuovan iloa pitkään. Viisainta on suunnata kenkäostoksille iltapäivällä, sillä jaloilla on usein taipumus turvota hieman päivän aikana. Aamulla sopivilta tuntuvat kengät saattavat ikävästi kiristää iltapäivällä, joten lähtökohtaisesti liian pienet kengät ovat huono idea. Kokeile jalkineita ensin istuen, nouse sitten seisomaan ja ota muutamia askeleita myymälässä. Tunnustele rauhassa, miltä kenkä tuntuu ja onko sinun hyvä kävellä sen kanssa. Oikean värisävyn, materiaalin ja kengän tyylin valinta onkin sitten oma hommansa. Varminta on valita musta, ruskea tai harmaa kenkä, sillä nämä sävyt toimivat yleensä kaikenväristen vaatteiden kanssa. Toisaalta: onko mitään piristävämpää, kuin pukea ylle vaikkapa sähäkän punaiset nahkanilkkurit?

 

Ruskeat nahkanilkkurit sopivat miltei jokaiseen asuun.

dante